• بیمارستان میلاد شهریار میزبان بسیج خواهران سعیدآباد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، عده ای از اعضای پایگاه بسیج خواهران حضرت ثارالله سعیدآباد شهریار از بیمارستان میلاد شهریار و جانبازان بستری در آن بازدید نمودند.
    در این دیدار که به نیابت از هفته دفاع مقدس و ایام ماه محرم صورت پذیرفته بود مهمانان با اهداء هدایا و شیرینی از جانبازان عیادت نمودند و یاد و خاطره شهدا و ایثارگران کشور را زنده کردند.
    دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار عنوان نمودند نگهداری و پاسداری از سرمایه های عظیم انقلاب اسلامی، کسانی که در روز های اوج درگیری و نبرد حق علیه باطل حضور داشتند یک وظیفه همگانی است و بر همه اعم از کسانی که در آن دوران بودند و کسانی که نسل جدید انقلاب هستند واجب است علاوه بر زنده نگه داشتن یاد آنها از هر یک از آنها به عنوان نمادی از مقاومت و پایداری، بهره ببرند. و می توان از آنها جهت ثبت خاطرات و آموزش های مختلف استفاده های بسیار نمود.