• پایش و بهبود کیفیت آبان ماه بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه پایش بهبود کیفیت در خصوص آمادگی بخش ها و واحد های بیمارستان میلاد شهریار در زمینه اعتبار بخشی ادواری و اجرای خودارزیابی در حضور رئیس این بیمارستان آقای دکتر آقایی برگزار گردید.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد ضمن تسسلیت فرا رسیدن ایام اربعین اباعبدالله الحسین (ع) و یادآوری حماسه سازی شیعیان در زمینه راهپیمایی باشکوه اربعین در ابتدای این جلسه، در خلال نکات پایش تداخلات دارویی از طریق تشکیل جلسات مشترک پزشکان متخصص، اجرای برنامه های آموزشی در زمینه مصرف داروهای آنتی بیوتیک و اجرای برنامه های آموزشی در خصوص نحوه برخورد با بیماران مبتلا به آسم و آنفولانزای حاد پرندگان، و همچنین در راستای ارتقای اقدامات و فضای موجود بیمارستان میلاد افزودند:

باتوجه به افزایش خدمات بیمارستان میلاد، توانسته ایم با حضور متخصصان مربوطه چند بیمار CPR را خدمت رسانی نماییم.  لذا امکانات و بروز بودن پرسنل بیمارستان میلاد قطعا کیفیت و نوع خدمات ارائه شده به عموم بیماران را تسریع و بهبود می بخشد. کار کردن برای جانبازان اعصاب و روان حتما هم برای دنیا و هم برای آخرت هر شخصی که برای این عزیزان کار کند خیر را به دنبال خواهد داشت.

وی همچنین با توجه به دارا بودن آزمایشگاه بیمارستان میلاد شهریار به بهترین تجهیزات ممکن در این زمینه، اضافه کردند: با توجه به آزمایشات طب کار که همکاری هایی را با شهرداری شهرستان شهریار در این زمینه با هم داشته ایم قرار بر این شد تا بالغ بر ۱۴۰۰ آزمایش طب کار برای پرسنل شهرداری صورت پذیرد و امیدواریم در پیشبرد اهداف مربوطه مثمرثمر واقع گردیم.