برگزاری نشست مطبوعاتی تدبیر دولت امید ملت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، نشستی مطبوعاتی با رویکرد انعکاسی اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در زمینه سلامت و همچنین خدمات ارائه شده به مردم شهرستان شهریار در شبکه بهداشت و درمان این شهر برگزار گردید. در این جلسه که با حضور روسای بیمارستان های میلاد، امام سجاد(ع)، تامین اجتماعی و … در حضور آقای دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان به همراه آقای صادق زاده مدیر روابط عمومی فرمانداری در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان تشکیل گردید، دکتر ناصح با رویکرد خدمت به مردم در راستای دولت تدبیر تعدادی گزارش درمورد وضعیت موجود در حوزه سلامت به علاوه گزارش عملکرد و اقدامات ارائه دادند.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار نیز که در این جلسه حضور داشتند، ضمن تبریک عید بعثت پیغمبر(ص) و گرامی داشت هفته بسیج، برگزاری چنین نشست های مطبوعاتی جهت رفع نیاز های مردم در زمینه سلامت و بهداشت را لازم دانستند و خاطرنشان کردند این جلساتی که مابین بیمارستان های خدمات دهنده در منطقه برگزار می گردد حائز اهمیت بوده و شرکت در این جلسات با محوریات ذکر شده را مفید دانستند.