• دیدار فرهنگسرای امام علی (ع) اندیشه از بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، رئیس فرهنگسرای امام علی (ع) شهر اندیشه به ریاست آقای میرزاده و همراهی همکاران ایشان از جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد شهریار عیادت نمودند. در این دیدار که دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان ینز مهمانان را همراهی می نمود، ضمن خیر مقدم به آنان عرض کردند: وضعیت نظام اسلامی با فداکاری رزمندگان به‌گونه‌ای رقم خورده است که دشمن به خود اجازه تعدی به ملت ایران را نمی‌دهد چراکه این ملت تجربه گران‌سنگ دفاع مقدس را دارد و با استفاده از این تجربه در مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستد و جان‌فشانی ایثارگران در دفاع مقدس تأثیر خود را در منطقه و جهان گذاشته است. پاداش ایثار و فداکاری جانبازان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در پیشگاه الهی محفوظ است و البته ما نیز باید در عمل از مقام شامخ این عزیزان سپاسگزاری کنیم. لذا حضور پرنگ شما سروران مایه دلگرمی این ایثارگران می گردد تا مرحمی گردد بر زخم چندین ساله آنان.