• همایش بزرگداشت سالروز بسیج پزشکی در شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن سالروز بزرگداشت بسیج جامعه پزشکی همایشی جهت تکریم این مقام و قدر دانی از زحمات بسیجیان این زمینه و تشکر از خدمات آنان در زمینه اجرای برنامه های سازمان بسیج برگزار گردید.

در این گرد همایی که با میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار گردید دکتر ناصح رئیس شبکه بهداشت و رئیس کانون بسیج پزشکی شهریار و سرهنگ یامینی فرمانده سپاه پاسداران شهریار از بسیجیان این حوزه تقدیر نمودند. همچنین از دکتر آقایی به عنوان فرمانده پایگاه بسیج بیمارستان میلاد نیز تقدیر گردید. در این جلسه، در ارتباط با موفقیت های نظام جمهوری اسلامی و نیز کسب رتبه های برتر علمی، توسط فرماندهی سپاه شهریار توضیحاتی به حضار ارائه گردید. همچنین دکتر ناصح با ابراز امیدواری از برنامه ریزی بلندمدت در بهبود وضع منطقه و انجام اقدامات اثر بخش  در زمینه درمانی، افزودند:  می بایست تلاش کنیم نتایج مطلوبی در بعد فرهنگی نیز داشته باشیم و قطعا امید به آینده باعث زمینه ساز شدن حضور افراد با روحیه بسیجی و انقلابیون در صحنه می شود.