• پدافند ارتش در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، گروه ۹۹ ارتش پرندک رباط کریم جهت گرامیداشت مقام شهدا و زنده نگه داشتن ۸ سال دفاع مقدس، از جانبازان و بیماران اعصاب و روان بیمارستان میلاد شهریار بازدید به عمل آوردند.

دکتر آقایی از مهمانان ارتشی بیمارستان تشکر و قدردانی نمودند و ضمن یادآوری مقام شامخ شهدا و جایگاه رفیع ایثارگران افزودند: ارتش به عنوان یکی از بزرگترین سازمان‌های منسجم نظامی است که رشادت‌ها و ایثارگری‌های نیروهای آن در دوران جنگ موجب زمین‌گیر کردن و متوقف کردن دشمن شد و پیروزی‌های ارزشمندی را برای ایران اسلامی رقم زد. نسل جدید این آینده سازان کشور باید بدانند که این موفقیت ها و پیشرفت هایی  که در زمینه های هسته ای، علمی، اقتصادی و نظامی بوجود آمده است مرهون ایثارگری های چه کسانی بوده است. همه باید برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس تلاش کنند و حضور شما عزیزان قطعا با توجه به مناسب های کنونی در روحیه جانبازان اثربخشی مثبتی خواهد داشت.