فرهنگیان بسیجی شهریار از جانبازان بیمارستان میلاد بازدید نمودند

به مناسبت هفته بسیج و جهت تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی تعدادی از فرهنگیان بسیجی آموزش و پرورش شهرستان شهریار با جانبازان و ایثارگران بستری در بیمارستان میلاد دیدار نمودند.
    به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج، جمعی از فرهنگیان بسیجی آموزش و پرورش شهریار از جانبازان بیمارستان میلاد این شهر عیادت نمودند. دکتر آقایی ضمن گرامیداشت این هفته با اشاره به حضور پررنگ بسیج در جامعه و حل مشکلات مردم خاطرنشان کردند: اکنون در دوره ای حضور داریم که همگی با موانع دشمن سروکار داریم. با توجه به دغدغه مردم، این بسیج است که باید بتواند جلوه همواره مثبت خود را حفظ نماید و به عموم مردم خیر برساند. نسل های آینده ایران اسلامی قطعا ادامه دهنده تصمیم های امروز ما هستند و امروز بسیج چه در جامعه پزشکی و چه در همه بخش ها باید در همه ابعاد تمام تلاش خود را نمایند و این ارثیه انقلاب اسلامی را به بقیه نسل های انقلاب هدیه کنند.