• ادای احترام نیروی زمینی ارتش یگان شهید انشائی به جانبازان ۸ سال دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، سرهنگ شهریاری سرپرست یگان مرکز آموزشی شهید انشایی نزاجا، به همراه همراهان خود به مناسبت هفته دفاع مقدس ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی از جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد شهریار دیدار به عمل آوردند.
    سرهنگ شهریاری در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کادر درمان کشور بویژه کارکنان بیمارستان میلاد شهریار در حفظ و صیانت از ارزش های انسانی، نگه داری از جانبازان دفاع مقدس را دارای ارزش والا خواندند و افزودند: امروز به خاطر ایثار و فداکاری مردم در طول هشت سال جنگ تحمیلی و حضورشان در تمام صحنه های انقلاب است که انقلاب اسلامی در عرصه جهانی پابرجا مانده و به خاطر انگیزه مردم برای خدا، با گذشت ۴۰ سال از جنگ تحمیلی با توطئه ها و فتنه های دشمنان، این انقلاب با همان ارزش‌ها ایستاده است.
    دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد با تاکید بر اهمیت و تاثیر این بازدید ها از ایثارگران بستری در بیمارستان های کشور اقدام ارتش را گرامی داشتند و بر انتقال فرهنگ و تفکر ایثار و شهادت به نسل جدید گفتند و اضافه کردند: نسل جدید، این آینده سازان کشور باید بدانند که این انقلاب به دستان با ارزش ایثارگران ساخته شده است. پاسداشت خون شهدا و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این عزیزان و همچنین ارج نهادن به جان فشانی های جانبازان، ایثارگران و رزمندگان با حفظ کرامت و منزلت والای آنان کمترین کاری است که بر عهده ما قرار دارد که باید به نحو شایسته انجام شود.