پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم(ص)

آقای جعفر سالاری رییس رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم (ص) پیام تبریکی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار مبعث پیامبر گرامی اسلام را تبریک گفت. ایشان در این پیام عنوان کرد: چه زیبا و روح افزاست تفکر در مشیت خداوند که چنین کریمانه بر هدایت انسان ها قرار یافت و جهان را به منشا دین نورانی پیامبر(ص) آراست. روزی که پروردگار رحمن نعمت بعثت را بر آخرین نبی خویش، افتخار هستی و گنجینه اسرار الهی ارزانی داشت و ایشان را وسیله هدایت انسان از ظلمات و تاریکی به سوی روشنایی قرار داد. در سالگرد زیبای بعثت و آغاز بارش آیات کرامت با بیان زیبای اقرا باسم ربک زمین مرکز گردش آفرینش شد و پیامبر (ص) بزرگترین معجزه عالم هستی و مقدمه‌ای برای سعادت بشری گردید. اینجانب از طرف خود و کارکنان بیمارستان میلاد فرا رسیدن عیدمبعث، عید سراسر رحمت و مهربانی را به همه به ویژه اقشار مختلف مردم شریف و متدین ایران اسلامی تبریک عرض نموده و امیدوارم درسایه عنایات خداوند متعال و در صراط نورانی نبوی از زمره پیروان راستین اسلام  ناب محمدی (ص) قرارگیریم.

سربلندی و سرافرازی روزافزون اسلام و مسلمین را ازدرگاه احدیت مسئلت دارم.