رئیس بنیاد شهید شهریار از بیمارستان میلاد این شهر دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای علی کردی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شهریار با حضور در بیمارستان میلاد ضمن اهدای لوح خیر مقدم با ریاست جدید این مرکز دیدار نمود.آقای کردی در این دیدار عنوان کردند: با تلاش مستمر شما عزیزان، تحول بنیادینی در ساختار خدمات درمانی کشور باید اتفاق بیفتد و در زمینه سیاست های درمانی کلانی که در قالب تحول و ارتقای سلامت منطقه و کشور اتفاق افتاده، زحمت‌کشان بیمارستان میلاد شهریار بیشترین موفقیت و همکاری را داشته و خواهند داشت. وی با اشاره به آنکه در بیمارستان میلاد شهریار فعالیت‌های مناسبی انجام شده است، گفت: در حوزه اعصاب و روان و خدمت به جامعه ایثارگران قوت داریم و افزایش تعامل بین همکاران و بخصوص، با حضور متخصصین خبره منطقه به منظور افزایش توانایی های تجربی و استفاده حداکثری مردم عزیز شهریار و حومه از خدمات درمانی از برنامه های بلند مدت بنیاد شهید می باشد.
    آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار نیز با تشکر از رئیس بنیاد شهید این شهر برای ایجاد فضای جدید در بیمارستان، از شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یاد نمودند و از همکاران خود برای اعتماد به وی در مسئولیت ریاست بیمارستان قدردانی کرد. وی تاکید نمود: همه ما باید در جهت اعتلا و پیشرفت درمان، تلاش کنیم و آنچه را که می توانیم باید برای این مقصود، هزینه کنیم.آقای جعفر سالاری از آقای کردی به طور ویژه تشکر نمود و برای ایجاد فضایی معتمد و انسانی در بیمارستان و بستری برای همگرایی همه اندیشه ها، قول مساعد داد. پایان بخش این دیدار، اهدای لوح و هدایا به آقای سالاری و خیرمقدم به وی بود.