• کلاس نحوه برخورد صحیح با بیمار اعصاب و روان در بیمارستان میلادشهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کلاس روان­شناسی نحوه برخورد صحیح پرسنل بیمارستانی با بیماران اعصاب و روان توسط مدرسین و کارشناسان روان­شناسی این مرکز، خانم ها یعقوبی و حیدریه ویژه پرسنل برگزار گردید.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در خلل این جلسه آموزشی، نحوه صحیح و اصولی برخورد و پذیرش بیماران اعصاب و روان را جزو مهمترین ارکان این بیمارستان برای پرسنل برشمردند و اضافه کردند: انکار بیماری روانی چه از سوی بیمار و چه اطرافیان وی به یک اندازه می تواند فرآیند بهبود و درمان را به عقب بیندازد؛ پس پذیرش بیماری گام نخست در درمان است. برداشت ها و تلقی های غلط و نادرستی که در میان خانواده ها درباره بیماری روانی و برخی از اختلال های روانی وجود دارد یکی از عوامل شدت یافتن بیماری است لذا برخورد صحیح و منطقی با این نوع بیماران در روند تسریع درمان بیماران و همراهی قیم های آنان تاثیر گذار است.