پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت عید سعید قربان

‌به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار با صدور پیامی عید سعیده قربان را تبریک گفت.

‌‌بسم الله الرحمن الرحیم‌عید سعید قربان تجلی باشکوه ترین مرتبه اثبات خضوع و بندگی در برابر امر الهی، تبری جستن از هوای نفس و تاسی به دریای لایزال ملکوت اعلی است.‌قربانی کردن در راه خدا، شکوفا شدن روح ایثار و نشان دادن میزان عشق و قرب به منبع لایزال الهی و تقواست. امید است مردم سرافراز و ولایتمدار کشورمان، لبیک گویان و همنوا با منادیان حق، این عید را غنیمت شمرده و ره توشه خداباوری، ذکر و خشوع، بندگی و سرسپردگی را با خود همراه سازند و در راستای اجرای منویات رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی گام بردارند.‌اینجانب از طرف تمامی پرسنل بیمارستان میلاد شهریار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، این عید سعید را به عموم مردم ایران و مخصوصا مردم شریف و گرانمایه شهریار تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.