پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت عید غدیر

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار با ارسال پیامی عیدغدیر را به همه پرسنل بیمارستان، خانواده های ایثارگران، مردم شریف ایران و تمامی شیعیان تبریک گفتند.

در متن این پیام آمده است:”عید غدیر، عید ولایت مولی علی(ع) مبارکباد “غدیر روز تداوم رسالت محمد صل الله علیه و آله و سلم در ولایت علی علیه السلام و عید پیمان و عهد است. این عید بزرگ و مناسبت سترگ، بهانه ای است برای تجدید میثاق با ولایت و برماست که پیمان خویش را با مسیر و جریان ولایت تجدید نموده و امروز که پرچم ولایت فقیه به عنوان استمرار این حرکت الهی در دست با کفایت مرجع عالیقدر و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است، تجدید بیعت خود را در اطاعت از رهنمودها و فرمایشات معظم له اعلام داشته و پیمان می بندیم که با عزمی راسخ تر از پیش، در راه تحقق آرمانهای والای این نظام مقدس گام نهیم.اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت و تبریک عید سعید غدیر، به همه همکاران تلاشگر، خانواده های معظم ایثارگران و مردم عزیز کشورمان، از درگاه ایزد متعال دوام توفیق با عزِّت و صحت همه خادمان صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تحت توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبری حکیمانه حضرت آیت اللّه العظمی خامنه ای مدظله العالی مسئلت می نمایم.