• کلاس آموزش بهداشت در بیمارستان میلادشهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کلاس آموزشی بهداشت محیط با موضوع مدیریت پسماند های بیمارستانی و اصول نظافت و گندزدایی مختص پرسنل خدمات بیمارستان میلاد برگزار شد.

در این کلاس ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از انواع وسایل حفاظت فردی و رعایت اصول ایمنی درحین استفاده از مواد شوینده و ضدعفونی کننده، نحوه عملکرد صحیح درزمینه مدیریت پسماندهای بیمارستانی اعم از تفکیک، جمع آوری، انتقال و بی خطرسازی و اصول بهداشت مرتبط با آن برای کارکنان خدمات بیمارستان تشریح شد.

مسئول HSE و بهداشت محیط بیمارستان میلاد شهریار آقای حمید عبدی با تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی و ایمنی گفت:

با توجه به شرایط موجود و شیوع بالای بیماری کرونا لازم است کلیه پرسنل شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نموده و لازم به ذکر است رعایت بهداشت دست و استفاده از ماسک و تجهیزات حفاظت فردی می تواند احتمال ابتلا به بیماری های واگیر را تاحد چشمگیری کاهش دهد.