پیام تسلیت رئیس بیمارستان میلادشهریار به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی علیه السلام

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری، رئیس بیمارستان میلاد طی پیامی اربعین حسینی علیه السلام را تسلیت گفتند.

ایشان در این پیام عرضه داشتند: اربعین، رمز پویایی همیشگی نهضت پربار حسینی علیه السلام و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشوراست.

اربعین روز ظهور حقیقت ایمان به زیارت مقدس سیّدالشهدا علیه السلام است .

یاد امام حسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان، با هر اربعین، حرمتی فزون‌تر می‌یابد؛ زیرا گرامیداشت چهلمین روز شهادت آن پرچمدار بزرگ اسلام، زنده نگهداشتن یاد و خاطره او، پاسداری از ارزش‌های معنوی است.

اینجانب از طرف کارکنان بیمارستان میلادشهریار فرا رسیدن چهلمین روز شهادت سومین اختر آسمان امامت و ولایت را تسلیت عرض می‌نمایم.