دیدار جمعی از فرماندهان سپاه پارسداران از جانبازان بیمارستان میلادشهریار

به مناسبت هفته دفاع مقدس جمعی از فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران کشورمان از جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد شهریار دیدار نموده و هفته دفاع مقدس و ایستادگی آنها در برابر دشمنان را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی علیه السلام هفته دفاع مقدس را در برابر فرماندهان سپاه پاسداران گرامی داشتند و افزودند: دفاع مقدس، والاترین واژه در شان ایستادگی ملت ماست و بیانگر ایستادگی و مقاومت بیدار دلان است.

رئیس بیمارستان میلاد در ادامه یادآور شدند: این دوران برگ زرین ودرخشانی برای انقلاب ونظام محسوب می شود. همه مردم ونیروهای مسلح در کشور با یک وحدت وانسجام توانسته اند بردنیای کفر که در مقابل ما ایستاده اند بایستند و مقاومت کنند.