جلسه مدیران اجرایی بیمارستان میلادشهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در جلسه هماهنگی این مرکز که با حضور ریاست و مسئولین بخش ها و واحد ها برگزار گردید، آقای سالاری رئیس بیمارستان میلادشهریار با انتصاب خانم قربانخواه به سمت سرپرست مدیریت بیمارستان، ضمن تاکید بر تلاش مدیران برای پیشبرد مسائل کنونی و ارتقاءکیفیت ارائه خدمات درمانی به مردم جلسه را آغاز نمودند. ایشان بر مسئولیت، تعاملات و شرایط ویژه بخش های مختلف بیمارستان تاکید کرده و افزودند: بیماران با شرایط خاص به این مرکز مراجعه می نمایند و پزشکان و کادر بیمارستان مسئول این عزیزان هستند و طبق این مسئولیت باید به نحو احسن عمل نماییم.

رئیس بیمارستان میلادشهریار اشاره کردند: در پی مصوبات تیم مدیریت اجرائی بیمارستان تغییراتی در نحوه مدیریت و خدمت دهی به بیماران شد تا بتوانیم استفاده بهتری از این فرصت بنمائیم، درپایان شایان ذکر است اعلام کنم خرسندیم که بیمارستان ما توانسته است با دستیابی به پذیرش حداکثری از بیماران و ایثارگران، به حد استاندارد این امر دست پیدا کند.

ضمنا در این نشست مصوبات جلسه پیش مورد بررسی و موضوعات مختلف مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت.