نذر مومنانه خادمین رضوی به نیابت از امام رضا علیه السلام در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، خادمین محترم آستان مقدس رضوی، حضرت امام رضا علیه السلام به نیابت از آن امام رئوف اقدام به اهدای نذری به جانبازان و بیماران اعصاب و روان بیمارستان میلاد شهریار نمودند. در این زمینه نیز آقای سالاری ضمن تشکر از خدمت گذاران ائمه اطهار علیهما السلام با بیان اینکه خیرین معصومین و زائران ایشان جلوه‌هایی از ایثار و احسان هستند افزودند: برپایی مناسبات و آیین های مذهبی در جوار ایثارگران یکی از رویکردهای مهم و اساسی خادمین ایران اسلامی بر مبنای حفظ ارزش های ائمه معصومین سلام الله علیهما است  که خادمین و خیرین آستان مقدس رضوی علیه السلام نقش حیاتی در تحقق این امر را بر عهده دارند و گام‌های بلندی در جهت توسعه فضاهای امامت و ولایت بر می‌دارند و قطع به یقین تلاش و خدمات ارزنده‌ای را که برای حفظ ارزش های ایثارگران انجام می‌دهند و این امر خداپسندانه بسیار با ارزش‌ و ستودنی است.

وی تصریح کرد: خادمین آستان رضوی جلوه‌هایی از ایثار و احسان هستند، ایثاری از جنس مهربانی، عطوفت و همدلی که بارقه‌ ای از امید را در دل خانواده های معظم ایثاراگرانِ ایران اسلامی به زیبایی منقوش می‌کنند آنها با سرمایه خود در راه اهداف انقلاب اسلامی جهاد فی ‌سیبل ‌الله می‌کنند و در اذهان عمومی ایثارگران و خانواده ایشان مهری ماندگار و یادگار از خود به جا می‌گذارند.

گفتنی است خادمین محترم آستان مقدس رضوی در اقدامی خداپسندانه نذر غذای آن امام رئوف را جهت ایثارگران بستری در بیمارستان میلاد شهریار ادا نمودند.