• برگزاری دوره های آموزشی آتش نشانی ویژه کارکنان بیمارستان میلادشهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری در پی برگزاری کلاس عملیاتی اطفاء حریق در بیمارستان میلاد اظهار داشتند: آموزش و توسعه منابع انسانی نه تنها در ایجاد دانش و مهارت های ویژه در مدیران و کارکنان نقش به سزایی دارد، بلکه باعث می شود که آن ها در ارتقای سطح کارایی و اثربخشی مرکز در مواقع بحران و حادثه سهیم باشند، بدین جهت آموزش نیروها و کارکنان می تواند نقش به سزایی را در بهبود عملکرد آنها داشته باشد.

ایشان خاطرنشان کردند: چنانچه کارکنان آموزش‌ های اولیه در فرونشاندن آتش و کمک‌های اولیه را فرا گیرند، در مواقع بروز آتش سوزی و حادثه بهتر می ‌توانند شرایط را تا رسیدن عوامل امدادی و آتش ‌نشانی مدیریت کنند.

لازم به ذکر است در این کلاس عملیاتی، کلیه پرسنل اداری، خدمات، فنی، نگهبانی و تیم آتش نشانی بیمارستان در تمرین اطفاء حریق با حضور نماینده آتش نشانی، شرکت کردند.