آذین بندی بیمارستان میلادشهریار به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، با فرارسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیمارستان میلاد شهریار مزین گردید.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد اظهان کردند: بیمارستان میلاد همچون سنوات گذشته نسبت به تزیین فضای بیمارستان اقدام نموده است . ایام الله دهه فجر یادآور قیام باشکوه ملتی بیدار و هوشیار است که توانستند دست استبداد و بیگانگان را از این کشور قطع نمایند، در این راستا واحد روابط عمومی بیمارستان تلاش خود را بکار گرفته تا این دهه هر ساله با شکوه تر برگزار گردد و تلاش ما این است که در جهت حفظ ارزش ها و الگوهای انقلاب اسلامی، احیا خاطرات انقلاب و معرفی شایسته آنها به نسل جوان جامعه با استفاده از ظرفیت ایثارگران بستری در این مرکز، فضا سازی در جهت ایجاد وحدت و همدلی در جامعه و در راستای برگزاری با شکوه جشن های انقلاب و ایجاد شور و شعف انقلابی در جامعه ایفای نقش نماییم.

ایشان ادامه دادند: امسال نیز قصد داریم تا با برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان و جانبازان و بیماران بستری و برگزاری مراسمات فرهنگی به استقبال چهل و سومین سالگرد فجر انقلاب اسلامی برویم.