• دیدار جانشین فرماندهی انتظامی شهریار از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جناب سرهنگ فرخی جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان شهریار در دیدار از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد این شهر ضمن تبریک فرارسیدن روز جانباز و اعیاد شعبانیه، ایثارگران را از مولفان اصلی پیشرفت ایران اسلامی دانستند و خاطر نشان کردند: این عزیزان در زمان جنگ تحمیلی با برقراری امنیت و از جان گذشتگی، نقش مهمی در توسعه فعالیت های خالصانه و فداکارانه کشورمان ایفا کردند. از خداوند سبحان آرزوی توفیق و سربلندی پرسنل بیمارستان میلاد و جانبازان و ایثارگران معزز بستری در این مرکز را خواستارم.
    آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد نیز با ابراز خرسندی از حضور جانشین فرماندهی انتظامی و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان شهریار در جمع بیماران و جانبازان بستری در این مرکز، ایثارگران را مایه افتخار پرسنل بیمارستان میلاد توصیف کردند و در ادامه ابراز امیدواری نمودند با همکاری و همیاری تمامی مسئولان و پرسنل ناجا امنیت و آسایش خاطر مردم بیشتر از پیش تامین گردد.