پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار طی پیامی روز جهانی قدس را تبریک گفتند.

در متن این پیام آمده است: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تاکید بر ضرورت مبارزه با اسرائیل می فرمایند: هر یک از وجب خاک فلسطین یک وجب از خاک مسلمین است.
    همه مسلمین جهان برای آزادسازی خاک فلسطین دست به دست هم خواهند داد تا فریاد پیروزی فلسطین مظلوم به گوش دشمنان برسد. همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس که یادگار پر ارج امام(ره)، امت اسلامی با دل هایی سرشار از عطر روح بخش بهار قرآنی و مالامال از فیوضات ضیافت حق با حضور پرشور خویش اقتدار و عظمت مسلمانان را به همه جهانیان نمایش می دهند، روز قدس روز ابراز انزجار و تنفر از توطئه های استکباری و روز تجلی همبستگی و همدلی همه مسلمانان جهان بوده است.
    قلب تپنده تمامی مسلمانان جهان در حمایت از قدس و دفاع از ملت بی دفاع و مقاوم و صبور فلسطین در همه ابعاد و فضاها یک صدا فریاد حمایت سر خواهند داد.
    اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی مسلمانان، ایثارگران و خانواده معزز آنان، از همه آن ها می خواهم تا در این روز با همه مسلمانان جهان همصدا شوند و فریاد بیزاری از دشمنان قدس شریف را سر دهند.