پیام تسلیت رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی علیه السلام را تسلیت گفتند:

” السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ابداً ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم “

محرم یادآور بزرگترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشر است. ماه عزای حسینی علیه السلام، ماه فداکاری و گذشت، ماه انتشار امر به معروف و نهی از منکر و ماهی است که باید از آن درسهای زندگی را آموخت و واقعیت اسلام را دریافت و با عزاداری و تکریم آن تاریخ همیشه زنده عاشورا را یاد آور شد.

بدون شک این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم و با تفکر در ماهیت قیامی که بقای دین مبین اسلام را تضمین کرده و کامل ترین نمونه تقابل کفر و ایمان و مبارزه حق، علیه باطل است، ظلم ستیزی و حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اخلاقی را ترویج دهیم.

اینجانب فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی علیه السلام را که یادآور شعار بلند هیهات من الذله و سردادن ندای آزادی از سوی حضرت امام حسین علیکم السلام و یاران باوفای ایشان است، به عموم ملت ایران و همه آزادگان و شیفتگان حق و فضیلت و عدالت در سراسر جهان و جامعه معظم ایثارگران تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم با الطاف ویژه الهی در زمره یاران صدیق حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و پیروان راستین مکتب سالار شهیدان باشیم.