• جشن آغاز دهه فجر و روز پدر در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز ۱۲ بهمن همزمان با ۱۰ رجب و ولادت با سعادت امام جواد علیه السلام دردانه حضرت امام رضا علیه السلام و آغاز دهه فجر و همچنین در پیش بودن ولادت امیرالمومنین امام علی علیه السلام جشنی با حضور جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار دراین آیین باشکوه ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت مولا علی علیه السلام، روز پدر، ولادت امام جواد علیه السلام و طلیعه فجر انقلاب اسلامی گفتند: ایثار، فداکاری، شجاعت، امانتداری و عدالت‌ طلبی از ویژگی های بارز حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام است.

ایشان، ایثارگری را از دیگر ویژگی های بارز آن حضرت عنوان کردند و افزودند: ما باید بدنبال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و رفتار ایثارگرانه و مخلصانه باشیم.

رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه ضمن تبریک ولادت با سعادت امام جواد الائمه علیه السلام و آغاز دهه فجر آرزوی سلامتی برای جانبازان کشور بویژه بیماران اعصاب و روان نمودند.

لازم به ذکر است در ادامه این مراسم جشن تولد جانبازان متولدین بهمن نیز برگزار گردید.