دیدار فرماندهی نیروی انتظامی شهریار از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، فرماندهی نیروی انتظامی شهریار، جناب سرهنگ پیمان فتاحی به همراه فرماندهان ارشد ناحیه شهریار با حضور در بیمارستان میلاد این شهر از جانبازان بستری در آن دیدار و با ایشان گفتکو کردند

ایشان در این دیدار عنوان کردند: عاقبت بخیری ما در سایه دعای خیر ایثارگران است و جانبازان هر چه داشتند برای کشور و نظام گذاشتند.

آقای دکتر عبدالرضا درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه این نشست اضافه کردند: مردم رشادت های نیروی انتظامی و حافظان امنیت را لمس کردند چرا که حافظان امنیت جان شیرین خود را برای مردم فدا کردند.

ایشان، تلاش دشمن برای دو قطبی سازی کشور بی ثمر عنوان کردند و گفتند: با هوشیاری مردم، اتحاد و انسجام، کشور روز به روز با اقتدار درحال پیشرفت است. حرکت در مسیر ایثارگران و تکریم خانواده آنان برای ما و مسئولان افتخار بزرگی است.