عطروبوی دهه کرامت در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با دهه مبارک کرامت و ولادت باسعادت حضرت معصومه سلام الله علیه و امام رضا علیه السلام جمعی از خادمین حرم مطهر رضوی بوسیله پرچم مقدس ثامن الحجج علیه السلام فضای درمانی بیمارستان میلاد شهریار را در حضور جانبازان بستری در آن گلگون کردند.

در این دیدار آقای دکتر درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک دهه کرامت، افزودند: با آغاز دهه کرامت عطر شمیم رضوی و فاطمی در سراسر کشور می پیچد، این دهه زمان مناسبی جهت ترویج معارف اهل بیت علیهما السلام و نهادینه ساختن سبک زندگی اسلامی با الهام از آموزه های رضوی است. فرا رسیدن ایام ولادت باسعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها، امام علی بن موسی الرضا علیه السلام و دهه کرامت را به همه شیفتگان اهل بیت علیهما السلام بویژه جانبازان و ایثارگران سرافراز کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن دارم که توفیق بهره مندی از فیوضات دریای فضل و کرامات این انوار الهی برای همگان میسر گردد.