اگر مبتلا به دیابت هستیدلازم است
اگر مبتلا به دیابت هستیدلازم است:
3 وعده غذایی اصلی و ۳ میان وعده کم حجم میل نمایید.
میان وعده | شام | میان وعده | ناهار | میان وعده | صبحانه |
با هریک از وعده های اصلی و میان وعده ها مقدار مناسبی از سبزیجات خام یا پخته مصرف نمایید.
سبزیجات شامل موارد زیر است :
هویج خام، انواع سبزی خوردن، انواع کلم، لوبیا سبز، کدو خورشتی، بادمجان، قارچ، اسفناج، گوجه فرنگی، بامیه، فلفل دلمه ای، کاهو و کرفس،پیاز ،سیر.
مصرف برنج مخلوط با سبزیجات مانند لوبیا پلو، شبت پلو و سبزی پلو بر مصرف برنج سفید ارجحیت دارد.
لبنیات نیز بهتر است به شکل مخلوط با سبزی مصرف شود، مصرف بورانی ،ماست خیار، ماست و نعنا یا شبت بر ماست ساده ارجحیت دارد.
بهتر است ازغلات سبوسدار مانند نان سنگک و بربری ،ماکارونی سبوسدار یا برنج قهوه ای استفاده نمایید.
مصرف میوه باید براساس مقدار مشخص شده توسط متخصص تغذیه باشد و میوه ها در طول روز پخش شده و به تدریج مصرف شوند. به عنوان مثال میوه در ساعات زیر مصرف شود:
ساعت ۱۰ شب | ساعت ۶عصر | ساعت ۳عصر | ساعت ۱۰ صبح |
مثلا هربار یکی از میوه های زیر مصرف شود:
یک عددسیب – ۱۲عددتوت فرنگی -۱۲ عدد گیلاس – یک عدد کیوی- نصف موز – ۲ عدد آلو -۳ عدد زرد آلو- معادل یک لیوان هندوانه یا طالبی – یک عدد هلو یا گلابی- سه عدد گوجه سبز- نصف لیوان توت سفید- انگور ۱۶ حبه
ارسال یک پاسخ ←