• جلسه روانشناسی در بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، جلسه روانشناسی بیمارستان شهریار و کمیته روانشناسی واحد مربوطه با محوریت جلسات گروهدرمانی برگزار گردید. بررسی همکاری بین واحد ها جهت رواندرمانی جانبازان، پخش موزیک های آرامش بخش در زمان سرو غذای بیماران، ژتون درمانی، ارائه مقالات، عوامل محیطی موثر در خلقیات جانبازان، متغیر های موثر جهت بهبود رفتار بیماران و… در این جلسه انجام شد.
    در این جلسه که با ریاست دکتر آقایی و مسئولین مربوط به روانشناسی و مددکاری بیماران صورت پذیرفت، اثرات جلسات گروهدرمانی بر خلقیات جانبازان مورد هدف قرار گرفت. با توجه به مستندات ارائه شده در بیمارستان میلاد سعی گردیده تا با افزایش استفاده از جلسات رواندرمانی به جای استفاده از روش های منسوخ برای بیماران اعصاب و روان نتایج آن مورد بررسی قرار گرفت.
    همچنین با توجه به پویایی سیستم روانشناسی، شاخص های روان درمانی و گروهدرمانی مورد ارزیابی قرار گرفتند.