• ستاد اقامه نماز جمعه شهریار مهمان بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و گرامی داشت روز پرستار، تعدادی از متولیان ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان شهریار به دیدار پرسنل پرستاری بیمارستان میلاد شهریار آمدند و این روز خجسته را به این افراد زحمت کش و دلسوز تبریک گفتند.

در این دیدار که دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد ضمن همراهی مهمانان، افزودند: بنده خیر مقدم می گویم به شما عزیزان و به پاس ولادت باارزش مقام والای حضرت زینب (س) و روز ملی پرستار، از شما تشکر می کنم که با این حرکت خیر خواهانه گامی را در راستای ولایت مداری و اکرام ارزش های انقلاب برداشته اید. لازم به ذکر است عرض کنم پرسنل زحمت کش پرستاری درهر مکان و هر لحظه، تمام تلاش و نیروی خود را برای رفاه حال بیماران به کار می بندد. حال آنکه این افراد شایستگی این را داشته اند که از بیماران اعصاب روان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مراقبت نمایند این ارزش را چندین برابر می کند.