• دیدار کارکنان دانشگاه آزاد پرند و رباط کریم از جانبازان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، عده ای از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط کریم از بیماران، جانبازان و ایثارگران بیمارستان میلاد عیادت و احوالجویی نمودند.

رسالت دانشگاه‌ها نشر فرهنگ ایثار و شهادت است. برون داد دانشگاه های کشور باید تربیت دانش‌آموختگانی عالم به علم روز، انقلابی، متدین و ولایت‌مدار باشد.

دکتر پژمان آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار نیز بر گسترش تقویت بنیه علمی دانشجویان مستعد روحیه شاهد و ایثارگری تأکید کردند و افزودند: ارائه خدماتی همچون مشاوره و راهنمایی با بکارگیری از روحیه انقلابی و فداکارانه این ایثارگران، به حق که در راه کسب موفقیت و رسیدن به درجات عالیه، می تواند بسیار مثبت باشد و در این راه پژوهشگران را تقویت نماید. شأن عزیزانِ ایثارگر بسیار باعظمت است و باید بتوانیم درخور این بزرگی، خدمات ارائه دهیم.