• عیادت جمعی از روسای دانشکده فنی استان البرز از جانبازان بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جمعی از اساتید و روسای مجموعه های دانشگاهی فنی و حرفه استان البرز با جانبازان و بیماران بستری در بیمارستان میلاد شهریار عهد و میثاق بستند.

همه باید فرهنگ ایثار و شهادت را در کشور زنده نگه ‌داریم؛ جوانان ما در فضایی که از مدرسه به دانشگاه منتقل می‌شوند، نباید آسیب بینند. اگر به زندگی شهدا و ایثارگران نگاه کنیم، می‌بینیم که این افراد با معرفت و عشق خود وارد حوزه بسیج و مدافع امنیت شدند که این یک کار بسیار با ارزش است. وجود مجموعه هایی نظیر بیمارستان میلاد در کشور ، فرهنگ ایثار را حفظ می کند
    محل گرامی داشت  و حفظ شهدا و ایثارگران در هر منطقه از کشور، در دانشگاهها ، فرهنگ ایثار را در نسل های دانشگاهی حفظ و تقویت می کند. ایثارگر، برکاتی از خود به همراه دارد ، به گونه ای که دانشجویان و عموم مردم همواره حضور شهیدان و ایثارگران را در محل تحصیل و زندگی خود احساس می کنند و به خاطر خواهند داشت که انقلاب و کشور شان با خون این شهدا و جانبازان پیروز و حفظ شده است.