پایان طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در پایان روز ۱۵ تیر۹۸ در بیمارستان میلاد شهریار به اتمام رسید.

بیمارستان میلاد شهریار از ابتدای ۱۸ خرداد الی ۱۵ تیر ۹۸، پذیرای اجراء این طرح بود که توانست با خدمت دهی به بیش از ۴۰۰ تن از عموم مردم محترم منطقه، با عنایت خداوند گامی در راستای پیش برد سلامت اجتماعی بردارد.

همه افراد بالای ۳۰ سال، خانم‌های باردار و افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی واجد شرایط این طرح بودند که پس از اندازه گیری فشار خون افراد، پرونده الکترونیکی سلامت برای آن‌ها در سامانه سلامت استان ایجاد گشت که در صورت ابتلا به فشار خون، برای درمان روند تخصصی، برطبق نظر متخصص مراحل درمان اجرا می گردد.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در این راستا افزود: افزایش فشار خون و نارسایی کلیه و سکته‌های مغزی و قلبی، علل عمده افزایش فشارخون است. در واقع افزایش آگاهی مردم از فشارخون و اثرات سوء آن، از ثمرات این طرح بود. خدارا شاکریم توانسته ایم به بیش از ۴۰۰ تن از مردم منطقه خدمات ارائه نماییم و امیدواریم با افزایش این نوع جریانات کاهش معضلات سلامت جامعه را شاهد باشیم.