پیام تسلیت فرارسیدن ایام لیالی قدر توسط ریاست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی فرا رسیدن شهادت امیرالمومنین علی علیه السلام را تسلیت گفتند.ایشان در این پیام گفتند: شب نوزدهم رمضان، شاهد یکی از تاریک ترین واقعه تاریخ در تقویم شیعه و مسلمین واقعی جهان می‌باشد. چرا که در این شب یتیمان کوفه طعم نداشتن پدر را چشیدند. در این شب قاتل سفاک آن حضرت با شمشیر زهرآگین خود ضربتی بر پیکر حضرت علی (ع) وارد کرد و شیعیان را در غم و حسرت از دست دادن اولین امامشان محزون کرد.در شب بیست و یکم رمضان حضرت علی دعوت حق را لبیک گفتند و به سوی معبودش شتافتند. در روزهای پیش رو که شب های قدر و شب ضربت خوردن امام علی (ع) را داریم از شما عزیزان عزادار و روزه دار التماس دعا داشته و ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حیدر کرار، امیدواریم که در این شب های عزیز ما را هم از دعاهای خود بی نصیب نفرمایید.