دیدار ریاست بیمارستان با فرماندهی انتظامی غرب استان تهران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار با سردار کیوان ظهیری فرماندهی انتظامی غرب استان تهران دیدار نمود. در این دیدار آقای سالاری ضمن تشکر از خدمات بالقوه ستاد فرماندهی انتظامی غرب استان تهران و ضمن تقدیر از زحمات این نیرو در مورد مسائل و مشکلات حوزه ایثارگری و ضرورت هم افزائی در این زمینه به منظور ارتقاء منزلت اجتماعی ایثارگران سخن گفتند. ایشان افزودند: یکی از سیاست های راهبردی فرهنگ ایثارگری، ایثار اجتماعی است که این موضوع در بنیان و شرح وظایف نیروی محترم انتظامی که همان خدمت رسانی است در اشکال مختلف وجود دارد.وی افزود: یکی از صفات آشکار نیروی انتظامی که شاید آن را نسبت به دیگر نیروهای نظامی متفاوت می کند، مردمی بودن آن است و پرسنل آن چه در مرزها خدمت رسانی کنند ویا در داخل کشور با مردم زندگی می‌کنند. نیروی انتظامی به همان میزان که در بخش افزایش شاخص های امنیت فعالیت دارد، هزینه نیز پرداخت می‌کند و گواه آن شهادت و جانبازی بسیاری از کارکنان عزیز ناجاست.در این نشست در خصوص توسعه و تعمیق همکاری سازمانی بین دو مرکز، لزوم تلاش ویژه در برطرف نمودن معضلات فرزندان ایثارگران، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اجرای مشترک نشست ها و یادواره های شهدا و ترویج اهداف ایثارگران، مشارکت در پیگیری مطالبات ایثارگران به بحث و تبادل نظر پرداختند.