دیدار ریاست بیمارستان میلاد شهریار با فرماندار این شهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد با حضور در دفتر فرمانداری با آقای مهندس نوراله طاهری فرماندار این شهرستان دیدار و در ارتباط با مشکلات و نیازمندی های خانواده های شهدا و جانبازان گفتگو کردند.آقای سالاری با بیان اینکه عزت و شرف نظام جمهوری اسلامی متاثر از ایثارگری ها و رشادت های شهدای گرانقدر است افزود: رزمندگان برای دفاع از نظام و انقلاب اسلامی جان خود را به خطر انداختند و باید تکریم از خانواده های آنان در راس همه امور قرار گیرد و ما باید به بهترین شکل و بهره گیری از همه توان و ظرفیت از رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام و خانواده های آنان تجلیل کنیم. بدون شک حرکت رو به جلوی انقلاب شکوهمند اسلامی، پیشرفت‌ها و دستاوردهای آن در عرصه‌های مختلف، مرهون خون پاک و مطهر شهدای گرانقدر است.رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه عرضه داشتند: خدمات زیاد انقلاب اسلامی در اقصی نقاط کشور به این معنی است که بخوبی در همه جهات به مردم عزیز کشور توجه شد، البته ما منکر مشکلات و کاستی ها نیستیم اما باید اذعان کنیم که خدمات انقلاب اسلامی هم بی شمار بوده است و همه باید در جهت تقویت این خدمات تلاش کنیم.وی ادامه داد: خدمت کردن و تکریم ایثارگران و جانبازان بر همه ما واجب است و باید این را بدانیم که عزت، موفقیت و اقتدار امروز کشور عزیزمان مرهون رشادت های شهدا، ایثارگران و آزادگان کشورمان است و باید مشکل بیمه درمانی ایثارگران و خانواده های شهدا در کشور حل گردد.آقای نورالله طاهری فرماندار شهریار نیز با بیان اینکه رفع مشکلات حوزه سلامت ایثارگران و همچنین عموم مردم، از اولویت خاصی برخوردار است، اظهار داشت: سلامت پیش نیاز زندگی مناسب است که باید همگی همت نماییم تا این مهم در اختیار همه مردم عزیز قرار گیرد. مجمع خیرین سلامت شهرشهریار از ظرفیت خیرین در نوسازی و احداث بیمارستان‌ها و تجهیزات پزشکی استفاده کند.فرماندار شهریار تصریح کرد: کار خیر در جهت سلامت مردم یکی از بهترین کارها هاست و افراد خیر با کمک به بخش سلامت جامعه توشه ای بس گرانقدر جهت آخرت خویش بهمراه خواهند داشت و به حول قوه الهی اعلام آمادگی میداریم مسئولین شهری در سطح منطقه در جهت ارائه خدمت به جانبازان بستری در بیمارستان میلاد را با برگزاری جلسه ای در آن بیمارستان ساماندهی نماییم.در ادامه جلسه طرفین به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه مسائل و مشکلات خدمات درمانی به جامعه ایثارگری و عموم مردم مورد بحث و تبادل نظر پرداختند و بنا بر پیشنهاد آقای سالاری، مبنی بر ریاست آقای طاهری بر مجمع خیرین بیمارستان میلاد شهریار، ایشان با قبول این امر مقرر کردند در جلسه بعد مسائل مربوط به جذب منابع مالی در جهت رفاه حال ایثارگران با حضور مسئولین مربوط مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.