پیام تسلیت رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت شهادت امام جواد

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار، با صدور پیامی شهادت امام محمد تقی علیه‌السلام را به همه شیفتگان راه ولایت و امامت تسلیت گفتند. متن تسلیت ایشان بدین شرح است:
    امام محمدتقی علیه‌السلام؛ جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت است که در پرتو صفات نیکو به دو لقب با مسمای تقی و جواد ملقب شد و به سبب جود و سخا همچون خورشیدی تابناک ‌در صفحه صفحه تاریخ اسلام درخشید.
    شهادت مظلومانه این امام همام که همچون اسلاف معصومش به دسیسه خلفای جور و بیداد در واپسین روزهای ماه ذی‌القعده‌ رخ داد، سند حقانیت مسیر امامت و رهبری خاندان رسول را پربار نمود و مظلومیت اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را بار دیگر در همه آفاق عالم یادآور شد.
    بنده به نیابت از کلیه کارکنان و جانبازان بستری در بیمارستان میلادشهریار، فرا رسیدن سالروز شهادت غمبار نهمین جانشین معصوم رسول اعظم را به همه شیعیان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ مسئلت می‌نماییم تا همگان را از شفاعت حضرت امام محمد تقی‌الجواد علیه‌السلام در روز قیامت برخوردار فرماید.