• مراسم معارفه مدیر پرستاری بیمارستان میلاد شهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی بیمارستان، مراسم معارفه مدیر دفتر پرستاری بیمارستان با حضور ریاست، معاونت ها و مسئولین واحدهای بیمارستان میلاد و همچنین مدیر جدید پرستاری بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه، آقای بابک خادم با صدور حکمی به عنوان مدیر پرستاری بیمارستان میلاد شهریار منصوب گردید.دراین مراسم آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد از سوابق آقای خادم تشکر و بیان داشتند : ایشان یکی از نیروهای تاثیر گذار و با تجربه مرکز میلاد هستند که با ایجاد تعادل و تعامل بین پرستاران و نگاه دلسوزانه در این چند سال، اهداف بیمارستان را تا به امروز به پیش برده اند و با سعه صدر همگام و همراه پرسنل و تیم مدیریتی بیمارستان بوده اند.در ادامه رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تقدیر و تشکر از آقای خادم در خصوص سوابق، تجربیات و توانمندی های سوپروایزر بالینی صحبت و ایشان را از نیروهای با تجربه کادر پرستاری خوانده و اعلام داشتند: انشالله ایشان با کمک مسئولین بخش ها و واحد های مرکز میلاد و همکاری پرسنل بتوانند در مسئولیت خود موفق باشند. در پایان ضمن ابلاغ حکم مدیریت پرستاری به آقای خادم برای ایشان بهترین ها را آرزو می کنیم.در این مراسم، آقای خادم مدیر اداره پرستاری بیمارستان میلاد شهریار ضمن تشکر از همکاری و دلسوزی پرستاران و صبوری آنان در دوران کرونا، از زحمات و تلاش های یکایک آنان، قدردانی کرد و گفت: باید با بکارگیری خرد جمعی، استفاده از تجارب افراد و هماهنگی بین بخش های مختلف درمان به سمت بهبود عملکرد بیمارستان پیش رویم.آقای خادم، لازمه این امر را افزایش توانایی و مهارت های کارکنان، استفاده از فناوری های نوین و تعلق خاطر سازمانی دانست.