• اهتزاز پرچم عزای حسینی در بیمارستان میلادشهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این مرکز با مزین شدن به بیرق های معظم سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام در ماتم این مقام بزرگوار قرار گرفت.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان ضمن پیامی فرارسیدن ماه محر الحرام را خدمت مردم شریف منطقه و کلیه آزادی خواهان جهان تسلیت گفتند. ایشان در این پیام افزودند:

محرم ماه خدا و کربلا و عاشورا سمبل فریادی به اندازه سرسرای تاریخ برای اعاده حق و کشیدن خط بطلان بر طریق باطل است که شعله های درخشان آن تا همیشه تاریخ فروزان و روشنی بخش پویندگان مسیر عزت و ره جویان آزادی و حق خواهی است.
    انتظار می رود عزاداران حسینی، ضمن حفظ شور حسینی در عزاداری ها و سوگواری ها، با رعایت کامل دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی، کادر درمان و خدمتگزاران خود را در مقابله با بیماری منحوس کرونا یاری نمایند.