• بازدید ارتش از بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، سرهنگ مرتضی زارعی و سرهنگ غلامحسین سلیمانی به همراه چند تن از فرماندهان و اعضای ارتش نیروی زمینی از بیمارستان میلاد شهریار و جانبازان بستری در این مرکز دیدار نمودند.آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان، ضمن تشکر از حضور مهمانان به مناسبت هفته دفاع مقدس، عرضه داشتند: ایام الله هفته دفاع مقدس را که یادآور خلق حماسه‌ جاودان مقاومت ملت انقلابی و ولایت مدار ایران اسلامی است گرامی می داریم. اقتدار و عزت ایران اسلامی امروز که در جهان طنین‌ انداز است مرهون شهدا و همچنین رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس است.رئیس بیمارستان میلاد اظهار داشتند: مسیری که در طول این چهل ویک سال طی کردیم نام و یاد شهدا و ایثارگران بود که به ما کمک و انقلاب اسلامی ایران را تضمین کرد. اگر همدلی و هم‌ صدایی و تفکر نیروهای نظامی در دوران دفاع مقدس نبود نمی‌توانستیم در برابر همه فشارها و سختی‌ها پشت سر بگذاریم.