پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت عید مبعث

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت ۲۷ رجب مبعث حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله و سلم پیام تبریک صادر نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، متن ایشان به این شرح است؛همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ملت ایران، امت اسلامی و همه بشریت امروز بیش از هر زمان دیگری به درسهای پیامبر اعظم صل الله علیه و آله و سلم یعنی درس اخلاق، رحمت و کرامت، ایثار، وحدت، عزت، جهاد و مقاومت نیازمند است.بیست و هفتم رجب فرخنده سالروز مبعث رسول مکرم اسلام صل الله علیه و آله و سلم، یکی از مهمترین اعیاد مسلمانان به شمار می آید و شایسته است در این روز بزرگ همه پیروان راستین آن حضرت شادمان از آنکه ندای بر حق بعثت پیامبر را شنیده اند و دعوتش را لبیک گفته اند جشن گرفته و آموزه های حاصل از سالها زندگی گهر بار ایشان را سرلوحه اعمال خویش قرار دهند. بعثت، تفسیر چگونه زیستن برای انسان است و امید انسان به فردایی روشن است.اینجانب سالروز بعثت پیام آور عشق و راستی را به خانواده ایثارگران و جانبازان معزز و هم چنین تمامی رهروان راه آن پیامبر رحمت و مهربانی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال برای همگان سربلندی و موفقیت در تمام شئونات زندگانی را خواستارم.