جشن ولادت حضرت ابوالفضل العباس و روز جانباز در بیمارستان میلاد شهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل عباس سلام الله علیه و روز جانباز مراسم جشنی با حضور جانبازان معزز بستری در بیمارستان میلاد شهریار برپا گردید.

در این مراسم آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه، عنوان کردند: میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل عباس سلام الله علیه فرصت خوبی برای تجلیل از مقام جانبازان بزرگوار است. کسانی که همچون خورشید در آسمان این مرز و بوم می درخشند و ما امروز امنیت وآسایش کنونی را مرهون زحمات و فداکاری های جانبازانی هستیم که ثمره انقلاب اسلامی و دلدادگی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

در این مراسم که با حضور جانبازان و بیماران بستری برگزار گردید از جانبازان شاغل در این مرکز نیز تجلیل و قدردانی به عمل آمد و هدایای به رسم یادبود به آنان تقدیم شد.