• دیدار کارکنان فرودگاه امام خمینی (ره) از جانبازان سرافراز میهن اسلامی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کارکنان فرودگاه امام خمینی (ره) ضمن دیدار با ایثارگران و جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار اعیاد مبارک شعبانیه را به آزادمردان جبهه و جنگ تبریک و تهنیت گفتند.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسداران و جانبازان با بیان اینکه پاسداری و جانبازی رسالتی ارزشمند برای حفظ، ترویج  و زنده نگهداشتن ارزش های انقلاب اسلامی است افزودند: حماسه آفرینی و از خود گذشتگی پاسداران و جانبازان عزیز در هشت سال جنگ تحمیلی تحسین برانگیز بوده و همه این عزیزان مایه مباهات و از برکات و سرمایه های معنوی کشور عزیزمان ایران می باشند.

گفتنی است مسئولان فرودگاه امام خمینی (ره) در این دیدار با جانبازان و بیماران بستری در مرکز میلاد شهریار دیدار کردند و با اهدای یک شاخه گل اقدامات خالصانه جانبازان سرافراز را ارج نهادند.