حضور ریاست بیمارستان میلاد شهریار بر بالین جانبازان در لحظات تحویل سال نو

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در شب سال نو و لحظه تحویل سال ۱۴۰۱ با حضور بر بالین جانبازان و بیماران بستری در این مرکز نوروز را تبریک گفتند و ابراز امیدواری کردند سال جدید سال ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و قدوم مبارک ایشان لقب گیرد.

ایشان خاطرنشان کردند: یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال. بار دیگر نوروز با تمام زیباییهایش فرا رسید، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی آمد و طبیعت رخ نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار گردید.

اینجانب امیدوارم در سال جدید نیز راه پرافتخار خدمتگزاری به شما عزیزان و ایثارگران را با اتکال به الطاف بیکران الهی تحت توجهات حضرت ولی عصر عجل الله فرجه الشریف و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و با همه پرسنل و همدلی و مشارکت همه دلسوزان سپری نماییم.