• بازدید رئیس بیمارستان میلاد شهریار در روز جمهوری اسلامی از جانبازان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار با حضور در جمع جانبازان و بیماران اعصاب و روان بستری در این مرکز روز جمهوری اسلامی را خدمت آن ها تبریک گفتند و با اشاره به نقش رأی و دیدگاه مردم در مشروعیت نظام افزودند: مهم‌ترین پیام روز همه‌پرسی جمهوری اسلامی تأکید بر حق مردم در تعیین سرنوشت خود است.

ایشان در ادامه افزودند: یوم‌الله ۱۲ فروردین، یادآور مهر تأیید ۹۸ درصدی ملت بزرگ ایران بر خواست و اراده خود و تعیین جمهوری اسلامی به عنوان شیوه حکومت در ایران اسلامی است و همچنان که امام خمینی (ره) فرمودند؛ صبح‌گاه ۱۲ فروردین روز نخستین حکومت الله و از بزرگ‌ترین اعیاد ملی و مذهبی ماست.

آقای رضا آئینی در ادامه دیدار از جانبازان نسبت به بررسی و رفع مشکلات جانبازان اقدام نمودند.