پیام رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار با صدور پیامی فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند.

متن این پیام به شرح ذیل است:

شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآن

خداوند منان را شاکریم که توفیق و عنایت بندگی و عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در سرنوشت مان عطا فرمود و فرصتی فراهم آورد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس با یاری از درگاه مهر بی‌نهایتش به آرامش معنوی دست یابیم.

امید است همگی از سفره پربرکت فیض الهی در این ماه مبارک به نحو مطلوب بهره مند شویم و با تهذیب نفس و خضوع و خشوع در قبال پروردگار جهانیان، دل‌ ها و جان‌ ها را در آسمان رحمت واسعه الهی جلا داده و محیطی سرشار از نشاط و معنویت در میان جامعه ایجاد کنیم.

اینجانب ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان به عموم مسلمانان به ویژه ایثارگران، جانبازان، خانواده معظم شهدا و پرسنل بیمارستان میلاد، موفقیت همگان را در بهره گیری مناسب از فرصت عظیم و معنوی ماه مبارک رمضان از درگاه حضرت احدیت مسئلت می نمایم.