دیدار امام جمعه شهریار با جانبازان بستری در بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با ولادت با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام حجت‌الاسلام والمسلمین آقای سید حسین حسینی امام جمعه محترم شهر شهریار از جانبازان و بیماران اعصاب و روان بستری در بیمارستان میلاد شهریار دیدار نمودند.

ایشان با بیان اینکه تکریم ایثارگران و جانبازان در ماه مبارک رمضان سنتی حسنه و خدا‌پسندانه است این امر را مایه خوشنودی آنان بیان نمودند و ادامه دادند: تکریم ایثارگران و جانبازان مهمترین رسالتی است که ضمن خشنودی و رضایت آنان، بسط و گسترش فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه را بدنبال دارد. دیدار با جانبازان معزز کشور اقدامی فرهنگی و ارزشمند است و خانواده‌های ایثارگران و جانبازان، بزرگترین سرمایه‌های معنوی انقلاب و ملت هستند که یاد آنان اشاعه ارزش‌های ایثار و پایداری در جامعه محسوب می‌شود و در این راستا دلجویی و دیدار با آنان، ادای دین به ارزش‌های انقلاب است. ایشان در حضور جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار عنوان کردند: به برکت جانفشانی های شما عزیزان امروز کشور امنیت بالایی دارد و باید قدردان خون شهدا و جانبازان و ایثارگران باشیم. همین ازخودگذشتگی ها باعث شد تا صفوف مقاومت و ایمان در مقابل جبهه کفر، نفاق، تجاوز و استکبار محکم‌ تر شود.