برگزاری جشن تولد متولدین مرداد، شهریور و مهر جانبازان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، همزمان با فرارسیدن ولادت با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله، ولادت امام صادق علیه السلام رئیس مکتب تشیع و هفته وحدت، جشن تولد متولیدن مرداد، شهریور و مهر جابازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید.

آقای آئینی ضمن گرامی داشت عید مسلمین جهان، این جشن های تولد از ابتدای سال ۱۴۰۱ به صورت مستمر ویژه جانبازن بستری برگزار گردیده و با توج به ایام ماه محرم و صفر در ماه های مرداد و شهریور، جشن متولدین این ماه ها در مهر برگزار گردید و ابراز امیدواری کردند به یاری خداوند این قبیل جشن ها تداوم یابد.