• جلسه خریداری زمین جهت احداث بزرگترین بیمارستان اعصاب و روان جانبازان در بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز سه شنبه ۳ آبان ۱۴۰۱ جلسه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قاضی عسگر رئیس آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، دکتر مرتضوی مدیرکل بنیادشهید و امورایثارگران شهرستان های استان تهران و آقای آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار جهت افزایش بیش از سه هزار مترمربع به وسعت بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید.آقای آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تاکید بر افزایش خدمت رسانی به جانبازان کشور عنوان کردند: باتوجه به افزایش تعداد بستری مراجعین اعصاب و روان و لزوم حفظ کرامت شان جانبازان و ایثارگران کشور، بیمارستان میلاد درنظر دارد با توکل به خدا وسعت خود را افزایش دهد. این مهم در زمره لطف ریاست محترم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم و مدیرکل محترم بنیاد شهید شهرستان های استان تهران محقق می گردد.