• بازدید نماینده مجلس دکتر حق وردی، شهردار و اعضای شورای شهر شهریار از بیمارستان میلاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جلسه ای جهت بررسی مسائل مربوط به بیمارستان میلاد شهریار با حضور دکتر محمدصادق کولیوند شهردار شهریار، دکتر حسین حق وردی نماینده مردم شریف شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، آقای علی صادقی نایب رئیس شورای شهرستان شهریار، آقایان طیب حیدری و رضا حاجی اعضای شورای شهر شهریار در بیمارستان میلاد شهریار برگزار گردید.آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن خیرمقدم به مهمانان، حادثه تروریستی حرم شاه چراغ را خدمت مقام معظم رهبری و مردم عزیز ایران تسلیت عرض کرده و در ادامه با بیان مسائل و مشکلات مربوط به بیمارستان میلاد، همکاری نهادهای وابسته به این مرکز را جهت تسهیل خدمات به جانبازان و ایثارگران، از شهرداری و اعضای شورای شهر شهریار خواستار شدند و افزودند: باتوجه به آمار، مبنی بر افزایش درخواست خدمات درمانی از سوی ایثارگران و جانبازان، در نظر داریم با بازسازی وتجهیز این مرکز، خدمات درمانی به جامعه هدف را گسترش دهیم.دکتر محمدصادق کولیوند شهردار شهرستان شهریار با تشکر از کارکنان بیمارستان میلاد و اعضای شورای شهر عنوان نمودند: به عنوان یک شهروند از زحمات کارکنان بیمارستان تقدیر می نماییم و از مقامان مسئول این بیمارستان درخواست داریم با اولویت بندی مسائل بیمارستان نسبت به دریافت خدمات شهرداری اقدام نمایند. درپایان لازم به ذکر است به برکت این عزیزان است که انقلاب اسلامی اکنون به ثمر نشسته و وظیفه خود می دانیم با قبول وظیفه، خدمت به این عزیزان را عهده دار شویم. دکتر حق وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در این جلسه عرضه داشتند: همه ما وظیفه داریم به جانبازانی که در راستای امنیت کشور جانسپاری کردند خدمت رسانی نماییم و وظیفه داریم قدردان این عزیزان باشیم. این مقام مسئول ادامه دادند: از ریاست بیمارستان میلاد شهریار درخواست دارم مسائل و مشکلات مربوط به این مرکز را مطرح نمایند تا ما آن ها را پی گیری و تا پای توانمان حل نماییم. از شورای شهر و شهرداری شهریار نیز خواهشمندیم به مسائل مربوط به این مرکز رسیدگی نمایند.در پایان این دیدار مهمانان با حضور در بخش های بستری جانبازان از این عزیزان عیادت نموده و پای صحبت های آنان نشستند.