پیام تسلیت رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار، در پیامی شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را تسلیت گفتند.

متن پیام به این شرح است:
    السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیه یا بنت رسول الله صل الله علیه و آله و سلم
    حضرت فاطمه سلام الله علیه دخت گرامی رسول مکرم اسلام که با شجاعت هر چه تمام در دفاع از حریم ولایت در مقابل دشمنان تا پای جان ایستادند، از صدر اسلام تا کنون اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی هستند.
    با امید آنکه زنان مسلمان در زندگى شخصی، اجتماعى و خانوادگى خود ، فاطمه زهرا سلام الله علیه را از جهت خردمندی، فرزانگی، عقل و معرفت الگو وسرمشق خود قرار دهند و از بُعد عبادت ، مجاهدت ، حضور در صحنه تصمیم گیری هاى عظیم اجتماعى، خانه داری، همسردارى و تربیت فرزندان صالح از زهراى اطهر سلام الله علیه پیروى کنند.
    اینجانب فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه، بی بی دوعالم، پاره تن پیامبر گرامی اسلام صلوات الله علیه و آله و سلم و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و رهروان حضرتش تسلیت عرض می نمایم.